Back to Question Center
0

Које су главне особине Амазон кључних речи које би сви познавали тамо?

1 answers:

Једноставним речима, саме Амазон кључне речи су често исте врсте захтева за претрагу које корисници који лутају у Гооглеову траку за претрагу. Као резултат, они ће видети појединачне странице или одговарајуће листе резултата приказане приликом уноса одређеног претраживача. И важност руковања правим истраживањем кључних речи је већ познат од стране вебмастера и оних који се баве интернетом, барем оних који воде продавнице које се баве продајом е-трговине, или на примјер као градитељи сајтова. Да не кажем да су вероватно сви квалификовани СЕО-и већ узели као здраво за готово - садржај је увек краљ, када се ради о оптимизацији за претрагу. А право одабирање кључних речи, у комбинацији са њиховом правилном употребом за купце, управо је оно што чини успех вероватно сваком модерном онлине пројекту, без изузетака. Зато бих се требао сложити с онима који кажу да када се ради о Амазон кључним ријечима, одговарајућа дубинска истраживања обично узимају 80% доминирајућих дијелова у својим глобалним напорима, док остатак преосталог посла износи само око 20%.

Најцењеније и драгоцене Амазонке кључне речи

Уопштено гледано, златне кључне речи би требало да буду међу највећим вредним имовином пронађеним у арсеналу сваке успешне електронске трговине продавац. Наравно, имајући у виду да су такви онлајн предузетници довољно паметни да би их препознали једном за свагда - златне кључне речи су управо оно што погађа њихове веће конверзије. На крају, очекује се да ће ове кључне ријечи ипак направити новац. Ево шта бисте требали знати о својим четири кључне функције.

Четири главне карактеристике Амазон златних кључних речи

Другим ријечима, златне кључне ријечи требају бити способне да командују довољном количином промета за претрагу према вашим листама производа. Међутим, обратите пажњу на то да такве тражене ријечи треба и даље имати прилично прихватљив ниво конкуренције - само да бисте били у могућности да их рангирате. Са друге стране, свака златна кључна реч мора имати јаку комерцијалну природу, тако да већина неразвијених клијената коначно троши новац на крају свог путовања како би постала прави купци.

  • Обим претраге - може се наћи са оним старим Гоогле планером за кључне речи. Овај алат је вероватно крајњи једноставан избор за почетак истраживања Амазон кључних ријечи на најбољи могући начин.
  • Анализа конкуренције - треба ручно да се рукује делимично, док се такмичари могу проверити и са одређеним онлине оквирима софтверских алата као што су Лонг Таил Про, Мерцхант Кеивордс или Јунгле Сцоут. Све су довољно добре да вам помогну у задатку. Дакле, на вама је само оно што прво покушати.
  • Интент за претраживање - значи да ниске кључне речи за претрагу могу понекад имати већу тежину, што је потенцијално јаче у смислу профитабилности, а не било којих других Амазон кључних ријечи са дефинитивно већим обимом претраживања.
  • Услови спремности за куповину - обично се користе од потенцијалних купаца који долазе близу њихове коначне одлуке о куповини. На пример, пре него што избришете изабрану ставку у корпу, већина нас понекад проверава још једном, овај пут комбинује претходни захтев за претраживање са неким од ових услова који су спремни за куповину као што су "најбоље", "најбоље оцењено", " квалитет "," где могу да купим "," најбоље решење "итд.
December 7, 2017
Које су главне особине Амазон кључних речи које би сви познавали тамо?
Reply