Back to Question Center
0

Како одабрати заиста добитне ницхе кључне речи за Амазон?

1 answers:

Ствар је у томе што има доста добрих Амазонових ниша - а сви су око нас. Али ако желите да остварите стварне профитне резултате, мораћете да покренете детаљно истраживање кључних речи у складу са прецизно циљаном провером ницхе потребних за откривање само најбољих нишних кључних кључних речи за Амазон. Зато ћете морати знати како пронаћи највероватније најдрагоценије и ријетке златне нуггетс тамо видјене. Имајте на уму да, да бисте били сигурни да су ваше кључне кључне ријечи заиста најуспешније, морате се усредсредити на те е-трговинске нише и категорије производа које се могу разумно дефинирати као потпуно профитабилне. Запамтите, веома је важно имати праву полазну тачку за било које, чак и сасвим обећавајуће путовање у куповину, да се видимо међу водећим и заиста успјешним компанијама за спуштање отпада на Амазон.

Шта чини профитабилне нише кључне речи за Амазон?

Ово је само пригушивач, али вероватно нешто што доноси новац може се назвати профитабилним, зар не? И са становишта Амазон-а, та јасна и сасвим једноставна дефиниција треба ажурирати само са једним јединственим условом - лоцирање стварно профитабилне нише на Амазон значи да се очекује да ће донијети лавовски удио укупног профита који очекујете од тамо - у најкраћем року могуће.

Да ли је ваша потенцијална циљна ниша заиста профитабилна?

Како да схватите да сте већ на правом месту, тако да можете наставити истраживање најбољих кључних кључних речи за Амазон? Заправо, не можете једноставно назвати ту нишу која је наизглед профитабилна, када су ваши налази засновани, на примјер, само на прилично убедљивим количинама претраживања, као и прилично богатим количинама понуда производа доступним за више од хиљаду долара. То никада неће бити довољно јер ћете морати да добијете барем већину ових тачака (ако не и све) добро повезан, осим ако не желите да трошите своје вријеме и напор. То је то. Дакле, када тражите одговарајуће кључне кључне речи за Амазон, боље размислите о следећој листи метака . Да бисте добили највеће шансе да лоцирате заиста користите нише кључне речи за Амазон, побрините се да то радите на правом месту.

Идеално је да укупни учинак нише треба да удруже следеће факторе:

  • Константно развија тренд раста у све већем обиму претраживања.
  • Више или мање недовољан ниво Гоогле такмичења.
  • Производ је доступан у великим количинама.
  • За сваку понуђену ставку постоји пуно ревизија купаца.
  • Све у свему, довољно високе ознаке цена би требало бити пожељније.
  • Дуготрајан животни век производа без строгих радова одржавања или сервисирања.
  • Довољан број кључних речи купаца који вам дају довољно простора за следећи потез.
December 7, 2017
Како одабрати заиста добитне ницхе кључне речи за Амазон?
Reply