Back to Question Center
0

Како Амазон рангирање дама може да допринесе вашој кампањи оптимизације?

1 answers:

Амазон је успешна и континуирано растућу трговачку платформу у којој сваки продавац може прикупити новац и промовисати свој бренд. Обезбеђује бројне предности за пословање е-трговине, награђивши их значајним профитом и редовним купцима. Сви могу развити свој посао на Амазону јер је потребно мало времена и напора. Међутим, који је разлог да будете присутни на Амазону јер ваши потенцијални купци не могу пронаћи своје производе? Како је Амазон веома компетитивна платформа, потребно је да радите напорно под оптимизацијом листе и развијате победничку маркетиншку кампању. Да бисте пратили успех ваше оптимизације и маркетиншке кампање, потребно је да непрекидно проверавате позицију ранга производа. Ако продате више од пет производа, било би тешко пратити све своје позиције ручно. Зато ћемо у овом чланку разговарати о ефикасном Амазон рангирању која може значајно допринети вашим оптимизацијама за Амазон. Али прво размотрите зашто је толико важно пратити производе на Амазону.

Зашто морате пратити свој производни ранг на Амазон?

Када можете да идентификујете које су ваше циљане кључне речи и како ваши производи обављају за њих на Амазон резултатима претраге, моћи ћете да побољшате оптимизацију листе и исправите постојеће грешке. Требали би извршити подељене тестове и пружити кључним ријечима истраживаче да пронађу најрелевантније и циљане увјете за претрагу на вашу листу. Специјални и дуготрајни термини за претрагу имају више намере од других и могу послужити као рангори за мале или недавно успостављене бизнисе. Међутим, вреди напоменути да широки увјети претраге привлаче већи промет него мање конкурентне увјете претраживања.

Разумно је да вас пратите редове дневно, недељно или месечно. Да бисте истраживали на редовној основи, биће вам потребан неки аутоматизовани онлајн софтвер као што је Сплитли или АМЗИнсигхт. Ови алати за надгледање рангирања Амазон-а могу учинити све аналитичке и истраживачке услуге за вас у позадини за производе приватне етикете..

Неки онлине трговци постају фрустрирани када виде флуктуацију у статистикама у ранг листи. Међутим, нема разлога за забринутост. Уобичајено је за недавно лансиране производе. Штавише, варијација може зависити од нивоа конкуренције на тржишној ниши, популарности производа, сезоне године и других фактора. На срећу, коришћењем софтвера за професионално рангирање, добићете појам о томе који је просечан ранг ваших производа током времена. Најистакнутија предност коју можете добити од онлајн софтвера за рангирање је то што можете прославити када се ваши производи повећавају позиције и повећавају рад, ако су стабилни. Штавише, можете бити реактивни ако се ваш ранг опадне.

Дакле, важно је аутоматизовати праћење рангирања кључних речи, тако да можете идентификовати јаке и слабе тачке ваше кампање оптимизације, као и да идентификујете колико добро чините ови или ти појмови за претрагу.

Међутим, ваш ранг производа није само једна значајна метрика коју морате редовно пратити, већ постоје и друге битне ствари као што су величина продаје, саобраћај и сесије, прегледи и још много тога. Све ове метрике можете искористити горе поменутим алатима из Амазон-а. Као успешан онлине трговац, потребно је да сачувате свеобухватни преглед свих рангираних метрика које могу на неки начин утицати на ваше производе на Амазон СЕРП-у.

Онлине истраживачки алати које сам користио пружио ми редовне извештаје. Веома је згодно када имате целу слику тренутне ситуације рангирања и можете упоређивати претходне и тренутне позиције.

Дакле, могу рећи да Амазон рангирање дама може значајно уштедјети своје вријеме и пружити вам најрелевантније и прецизније податке о рангирању које вам је потребно добро обавити на Амазон.

December 7, 2017
Како Амазон рангирање дама може да допринесе вашој кампањи оптимизације?
Reply