Back to Question Center
0

Како одабрати праву нишу на Амазону и идентификовати најпотребније кључне ријечи тамо?

1 answers:

Пре свега, препоручујем да започнете начин проналажења најтраженијих кључних речи на Амазону помоћу једноставне таблице креиране, на примјер, помоћу Гоогле Спреадсхеетс. Ствар је у томе да ћете морати сазнати шта је најтраженије за тренутак, с обзиром на потенцијално додјељивање највиших маржа добити. Боље је ставити барем пар обећавајућих опција међу једне друге. На тај начин ће бити много лакше брзо разликовати њихове слабе тачке након детекције, као и јасно обликовати најјачу страну сваке нише, у складу са дефинисањем најтраженијих кључних речи и било којих других топ популарних израза релевантних за индустрију или Производ Категорија.

Дакле, једном када сте направили главну листу, време је да сакупите све потенцијалне комбинације у односу на ваше најтраженије кључне кључне речи на Амазон. И потребно је покрити све основне параметре и општу веб статистику за сваку ставку коју ћете посматрати. Ево најбољег препорученог начина за попуњавање главне контролне листе у Гоогле табличним таблицама - уверите се да имате све на месту на следећи начин:

1. Ницхе - треба да буде прва колона са вашим питањем. Једноставно наставите са филтрирањем сваке отворене лоше варијације да бисте тренутну колону попунили преосталим кандидатима за које можете разумно очекивати да постану ваш коначан избор за праву нишу на Амазону са најтраженијим кључним ријечима релевантним за категорију.

2. Просечна површина претраживања - овде вам је предложено да упишете сваку релативну количину претраживања у просеку. Подразумевано, ове просечне вредности ће бити приказане помоћу КВФиндер алата.

3. Заједнички распон волумена претраживања - ова колона је намењена да указује на главне трендове у обиму претраживања и на њене опште обрасце понашања у вези са активним флуктуацијама (од најнижег облика до највишег темпа измене). Напомена: боље је да овај део података подели мјесечне периоде одједном.

4. Конкурентност кључне речи - управо је то место на коме сте намјеравали ставити посебну евалуацију кључних ријечи која показује своју конкурентну и фреквентну компоненту према другом претражио кључне ријечи у ниши. Ако користите КВФиндер, бићете подржани с неколико различитих метрика конкурентности. Мислим да су то из неког разлога звали СЕО Цомпетитион Ранк.

5. Високи ДА - користите или КВФиндер алат или СЕРПцхецкер да бисте одредили колико је страница или веб страница приказаних у резултатима Гоогле-ових резултата од 10 најбољих резултата, постигли резултат од преко 40 бодова.

6. Високи ПА, ЦФ, ТФ - готово самогодишавајући и слично са претходном колоном, следећа три одјељка треба да покажу сличну страницу / страницу са високим Паге (ПА), Флов Цитатион (ЦФ), као и Труст Флов (ТФ) сваки.

7. Минимални потенцијал зараде - последња и наизглед најважнија колона је подразумевана да истакне главне разлике и ваше коначне налазе на најтраженијим кључним ријечима са најновијим Амазон нишама вредним размишљања. За ову обрачун (да, то може изгледати дефинитивно незгодно) Предлажем да користите АмаПрофитс дот цом или било који други сличан онлине сервис - и завршили сте.

December 7, 2017
Како одабрати праву нишу на Амазону и идентификовати најпотребније кључне ријечи тамо?
Reply