Back to Question Center
0

Можете ли ми показати добар алат за повећање продаје Амазона?

1 answers:

Пре него што почнемо, дозволите да се суочите са тим - ваша листа производа има превише за праћење и управљање за вас како бисте успјешно повећали продају Амазон-а. То би био тешко остварив или чак апсолутно неизвјесив задатак, осим ако нећете помоћи себи у правом праћењу и истраживачком алату. На срећу, на тржишту постоји доста различитог софтвера. Иако се лавови удео ових онлине помоћника може бесплатно користити, неки од најмоћнијих наравно нуде своје масовне верзије на плаћеној основи. У сваком случају, овде су моја три врхунска решења са доказаним перформансама како бисте повећали продају Амазон-а и олакшали остатак ствари.

  • Повратна информација Гениус - би био добро формиран одговор на систем прегледа Амазон који се примењује како би сваки купац био потпуно задовољан, наравно, ако не желите да нађете своје листе производа на доњем делу претраге тамо. Ова алатка је радила за мене као магију, јер сам био узнемирен због сваког негативног одговора који захтијева брзу поправку прије него што може проћи било какав негативан ефекат на моје пословање. Шта више - можете користити Гениус повратне информације за покретање аутоматизоване поште путем вљуџбеног захтева за најновије купце - само тражите да испустите позитивне повратне информације или преглед. И то функционише, јер је одржавање довољног задовољства купаца одувек била прилично ефикасна стратегија - не само да би се повећала продаја Амазон-а, да би се потакла вероватно у било који комерцијални пројекат.
  • Јунгле Сцоут - може постати крајње решење за повећање продаје Амазон за оне продавце који су се нашли у недостатку за нови увид у потпуно нови производ, адаптивне цене или паметне дистрибуције да би остали тамо где се превладава такмичење. Држите се ажурираних и никада не заборавите на могућности за истраживање, барем од времена до времена. Који производи се тренутно налазе у врхунским трендовима у куповини на Амазону? Које нише су недавно постале гужве? Који иновативни производи су већ захтевани и вреди показати у вашим производима? Јунгле Сцоут је прави нишан чувар који ће вам помоћи да откријете било какве скривене токове прихода како бисте повећали своју продају у Амазону и наставили да водите корак испред најближих тржишних ривала.

  • Обим - Још једна сјајна опција за повећање продаје Амазон-а путем истраживања производа је била исправна. И ја препоручујем да барем пробате ово средство да бисте добили неке од следећих предности: врхунске кључне речи и фразе за претраживање ваших конкурената доступне у своју корист, прилично добра оптимизација за ППЦ кампање, драгоцени увјерење о потенцијално моћним кључним ријечима, мапу пута која показује пут ка високим профитним маржама са ограниченом конкуренцијом за коју можете да уђете, и још више. На крају крајева, са својом опцијом управљања ризиком и опцијом процене продаје Сцопе се често користи као продавница на једном месту чак и врхунски продавци великих времена на Амазону.
December 7, 2017
Можете ли ми показати добар алат за повећање продаје Амазона?
Reply