Back to Question Center
0

Које су ТОП претраживачке ставке на Амазону и како можете имати користи од њих?

1 answers:

Да ли сте икада запитали који производи су највише претраживани на Амазон? Ове информације нису скривене од свих. Међутим, сви просјечни корисници, као и онлине трговци, не знају како да га набаве. Међутим, они који траже производе за продају на сајту е-трговине или директно преко Амазон-а, могу бити заинтересовани за ове информације.

У овом чланку ћемо дискутовати о неким ТОП претраживачима на Амазон који вам могу помоћи у стварању богатства. А ако желите да се упустите у испоруку или пословање електронским пословањем, можете да извор ових или сличних производа са велепродајних платформи, као што је ф.и. Алибаба или Алиекпресс. Штавише, ми ћемо разговарати о начинима како да креирамо маркетиншку кампању за успешно пласирање ових врућих производа.

Дакле, размотримо неке вреле нишне производе на Амазон који можемо користити за прикупљање новца.

ТОП претражени артикли на Амазон

Пре него што пређемо на дискусију о ТОП претраживачима на Амазон, тајна е-трговине. Да бисте успели, потребно је да нагласите своје купце, а не на свој приход. Морате пронаћи проблем корисника и пружити му најбоље решење у облику производа који сте малопродајни. Да бисте успоставили правилан поступак продаје, морате набавити зашто би ваши потенцијални купци потрошили новац на оно што предложите. Увек постоји разлог за сваку куповину. Ако знате овај разлог, можете управљати процесом продаје и зарадити новац редовно. Најбоље је у томе што вам треба чак и промовирати своје производе јер ће вас и корисници занимати. Уз све ово поменуто бих желео да кажем да се требате више фокусирати на проналажење кључне групе људи који траже начин да реше своје основне послове. Ако имате среће да пронађете ове људе, можете их продати више производа који се односе на њихове проблеме умјесто само једног.

Дакле, сада када имате идеју како започети пословање е-трговине, можемо да пређемо на ТОП претраживане ставке на Амазон.

<имг срц = "/ имг / 41дцб9е47ф18е533де20аф1б945205е41.јпг" стиле = "видтх: 641пк; хеигхт: 360..Компјутерски монитори

У нашим данима компјутерски монитори имају највиши ниво потражње услед потпуне аутоматизације радних процеса и производње. Компатибилне су са истим намјенским уређајима као што су таблете и лаптопови

Велике компаније и дигиталне компаније масовно их купују јер могу бити корисне за број различитих намена Ваша циљана публика су канцеларије и радна места којима су потребни велики десктоп за своје запослене. Штавише, ваше особље може бити заинтересовано за графичке дизајере, играче и обичне кориснике рачунара који желе значајно искуство са екраном

Рачунарски монитори постављени у профитабилну тржишну нишу, где можете остварити значајну суму новца из једног доброг посла.

Међу најповољнијим рачунарским монитори, можемо разликовати следеће брендове - ХП, ЛГ, АСУС, Самсунг, и Пикие.

  • Играчке столице

Играчке столице су модерне у нашим данима услед раста онлине гаминг индустрије. Све играчке столице су подразумевано скупе, јер су и даље ТОП претраживане ствари на Амазон. Ове врсте столица налазе се у ниши која има пуно трошкова као што су играчка опрема, периферије и тако даље.

Можемо пратити широк распон цијена у овој тржишној ниши. Трошкови једне играчке столице могу почети са 500 долара и подићи до 20.000 долара.

Публика која може бити заинтересована за ове ексклузивне производе укључује игру ентузијасте, професионалне играче, тестере за игру, спортске фанове и играче за ПЦ и видео игре.

Међу најбољим рангираним маркама у тржишној ниши на тржишту игара, можемо разликовати следеће: Опенвхеелер, Плаисеат, Цоммандер и Е-ВИН.

  • ГПС уређаји

Још једна омиљена група производа која вам доноси значајан профит су ГПС уређаји . Скоро сви управљачки програми користе ове уређаје за навигацију до дестинације које им треба. ГПС уређаји корисницима пружају што прецизније мапе и путеве од паметних телефона. Не морате да зависите од мапа и путних ознака када имате ГПС уређај. Дакле, може се користити као будући доказ..Штавише, ови уређаји су преносиви и могу се користити било гдје. Малопродајом оваквих производа, корисницима ћете помоћи да реше своје тренутне проблеме. То значи да ћете бити од помоћи и да ће ваши производи бити на високој потражњи.

Потенцијални купци ГПС уређаја су таксисти, авантуристи, возачи испоручиоца, обични возачи, први возачи, полицијски службеници и сви пословни људи који треба да направе свој пут до посла и састанака.

Најпродаванији ГПС уређаји укључују Гармин, Самсунг и Ранд.

Како успети на Амазону продају ове ТОП претраживаче?

Пре свега, потребно је да направите страницу за преглед производа који желите да продате и покушате рангирати ову веб локацију на вебу. Требали бисте промовисати ову страницу на познатим претраживачима као што је Гоогле или Бинг помоћу циљног упита. Потребно је да направите листу најрелевантнијих кључних кључних речи за е-трговину на тржишној ниши. Дакле, захтевала би вам добру кампању оптимизације претраживача или уложити новац у изградњу веза путем приватних блог мрежа или аффилиате програма. Можете користити од следећих ауторитативних сајтова за преглед: Потрошачка претрага, Извјештаји потрошача, ЦНет и Енгагед.

У другој фази, можете креирати веб поређење цене. Овдје можете упоређивати низ истих нишних производа који приказују цијене различитих продаваца. Сајтови упоређивања се не ослањају само на оптимизацију претраживача и могу извући саобраћај из неких различитих веб извора. Обезбедите посетиоцима ваше странице различите функције, цене, моделе и опције поређења, и постаће ваши редовни посетиоци, доносећи претворени промет.

И на крају, можете креирати нишан блог и причати о вашој производној ниши у целини. То је корисна промотивна техника која показује ваше знање у овој сфери и ствара позитивну слику бренда. Потребно је да својим читаоцима пружите овлашћења и релевантан садржај са занимљивим увидима и истраженим подацима.

Закључак

У овом чланку сакупљамо ТОП тражене артикле на Амазону који се надамо да ће вам дати неке идеје за производе који промовишу како би зарадили новац са Амазон трговачке платформе. Ставке које сам поменуо у овом чланку имају високе ценовне ознаке и добро продају међу Амазон претраживачима, тако да имате све шансе да добро радите са својим Амазон пословањем.

December 7, 2017
Које су ТОП претраживачке ставке на Амазону и како можете имати користи од њих?
Reply