Back to Question Center
0

Алати за скраћење веб страница за изношење свих веза са странице - Семалт Адвице

1 answers:

Извлачне везе са веб страница увек су биле тешке. Требало би да копирате жељене везе један по један, и то је прилично монотоно и напорно. Међутим, постоје неки програми засновани на вебу да бисте извадили све линкове са жељених веб страница и блогова без било каквог проблема. Најбоље је да се ови програми могу интегрисати са вашим прегледачима ИЕ, Фирефок, Цхроме и Сафари.

1. ИВебТоол Линк Ектрацтор:

ИВебТоол Линк Ектрацтор је популаран веб-базирани софтвер и Фирефок додатак. То ће вам помоћи да преузмете своје податке директно на вашој машини. Једном када се инсталира и активира, овај програм ће олакшати процес загревања и брже. Извлачење података из вијести, путних портала и берзи никада није било тако лако. Са овим софтвером можете обавити мноштво задатака без икаквих проблема. Омогућава само пет захтева по сату и познато је да алат ради глатко. Неке од његових истакнутих опција су дугме за наслов и сидро и опција Гоогле Паге-Ранк.

2. Линк Ектрацтор:

То је још један веб алат који извлачи све линкове са жељених веб страница. Линк Ектрацтор је одлична алтернатива за Веб скрапер и оутвит који су доступни само за кориснике Гоогле Цхроме-а. Насупрот томе, овај програм може лепо да функционише на свим веб прегледачима и истовремено окупља више страница. Најпознатији је по својствима и могућностима за екстракцију динамичких података и рукује страницама са Ајак и Јавасцрипт кодовима..Приказује екстрахиране податке у облику згодних табела и листа.

3. ФиреЛинк извештај:

Није само додатак Фирефок већ и одличан веб програм. Он извлачи линкове и олакшава ваше податке са сајтова вести, РСС феедова, блогова и профила друштвених медија без икаквих проблема. Омогућава филтрирање података на основу његових особина и ваших захтева. ФиреЛинк Репорт ради тако што скенира везе и ажурира скупове података.

4. СЕМ Линк Ектрацтор:

СЕМ Линк Ектрацтор је такође познат по својој линији екстракције и веб скрапинг особина. То је један од најлакших и најбољих програма за уклањање свих веза са веб странице. Његова визуелна контролна табла ће учинити ваш процес извлачења лакшим и практичним. Без обзира да ли желите да извадите податке из једноставних веза или извршите компликоване пројекте прикупљања података, овај програм ће учинити све за вас без икаквих проблема.

5. СЕОкуаке Линк Ектрацтор:

СЕОкуаке Линк Ектрацтор је још једна веб апликација. Не захтева преузимање, а можете га добити на мрежи. Помаже вам да извучете све везе са одређене веб странице и пописујете и преузимате податке у реалном времену. Ово ће показати богатство веза у облику Гоогле страница и страница са маркираним страницама.

6. ОутВит Линк Ектрацтор:

Ево још једног дивног и изванредног веб-базираног екстракта везе. Овај бесплатни програм за скраћење веба подржава и сложене и једноставне податке на веб локацијама које користе јавасцрипт, колачиће, преусмеравања и АЈАКС. Опремљен је технологијом учења машинерије, може читати и трансформисати податке из једног формата у други. Можете да предузмете до пет пројеката пузања коришћењем овог извлачења линкова. Она сортира и интерне и екстерне везе и нуди пуно опција филтрирања.

December 7, 2017
Алати за скраћење веб страница за изношење свих веза са странице - Семалт Адвице
Reply