Back to Question Center
0

Семалт Екперт Одређује А1 Сцрапер УРЛ адресу веб сајта

1 answers:

Веб сајтови за сабијање обухватају сакупљање или сакупљање информација о веб локацији на локалну диск јединицу за складиштење података. Могуће је скраћивати податке са локације и чувати их на локалној локацији користећи скринсејвер УРЛ-а А1. Можете измијешати и сјединити различите ставке информација о веб локацији како бисте направили структурирано излагање података. Поред тога, можете бити у могућности да филтрирате УРЛ-ове како бисте сакрили податке и генерисали ЦСВ, као и СКЛ датотеке. Ову информацију можете да извезете на локални диск или га спремите у базу података као што су СКЛ базе података.

Ово упутство за СЕО има кључне савете за успешно кориштење УРЛ скенера.

Да бисте започели, потребно је да преузмете и инсталирате алатку за скрипчу веб странице А1. Овај софтвер ради на оперативном систему Виндовс као што су Виндовс 10/8/7 / Виста / КСП / 2008/2003, као и Мац ОС системи као што су МацОС / ОС Кс - Иосемите или новији. Овај алат:

  • Има само датотеку за преузимање од 6.09МБ.
  • У верзији 8.к није потребан трошак претплате.
  • Постоји потпуно функционалан пробни период од 30 дана да би се проценила његова ефикасност.
  • Цена: 0 УСД за бесплатну верзију као и 49 УСД за професионалну верзију.
  • Постоји бесплатна подршка за производе пре и после куповине..

Једна од најважнијих карактеристика са УРЛ скенером за веб локацију А1 је да ова куповина покрива све верзије 8.к надаље. Осим тога, људи могу бити у могућности да надогради верзију 9.к сваки пут када буде пуштен пре краја периода од 1 година.

Извлачење података о веб локацији са скрапером УРЛ-а за веб локацију

Скрапер може бити у могућности да изврши бројне повољне задатке на мрежи. Ове функције укључују очишћавање и маскирање података из извора као што су путничке веб странице, хотели, акције и временске наводе. Људи такође могу бити у могућности да интегришу набављене податке о веб локацији за различите алгоритме и алате за анализу података. Људи могу бити у стању да преузму инвентарске ставке са друге веб локације и чувају их у формату који је компатибилан са вашом родном базом података.

Претраживачи сајтова

Скенер УРЛ-а веб странице је стандардни веб паук. Приликом пузања може бити у могућности да изврши бројне задатке као што су филтрирање УРЛ-ова. Можете контролисати брзину пузања како бисте могли да ухватите све ваше основне потребе укључујући и оптерећење веб сајта.

Подаци о екстракцији

А1 стругач има више регуларних израза који могу одговарати врсти података који желите. Постоје и корисни алати који помажу у утврђивању начина на који се подаци регулишу. Можете да правите неопходне регуларне изразе за информације које желите.

У закљућку, скенер за УРЛ адресу веб сајта А1 мозе да преузме информације о веб локацији у жељени формат. Постоји много формата помоћу којих можете да извезете податке из скрапера УРЛ-а. Углавном, можете добити податке у облицима као што су ЦСВ или чак и СКЛ датотеке. Могуће су конфигурације аутоматизације. Можете подесити распоред праћења за прикупљање података. Са бесплатним пробним проспектом од 30 дана, можете бити спремни да аутоматизујете скраћивање података на веб страницама као што су веб локације вести.

December 7, 2017
Семалт Екперт Одређује А1 Сцрапер УРЛ адресу веб сајта
Reply