Back to Question Center
0

Најкориснији алати за скраћење сајтова за програмера - Кратак преглед из Семалт

1 answers:

Веб пузање се широко примењује у различитим областима ових дана. То је сложен процес и захтева пуно времена и напора. Међутим, различити алати претраживача веба могу поједноставити и аутоматизирати читав процес пузања, чинећи податке једноставном за приступ и организованим. Дозволите нам да погледамо листу најмоћнијих и најкориснијих алатки веб претраживача до данас. Сви алати описани испод су прилично корисни за програмера и програмера.

1. Сцрапингхуб:

Сцрапингхуб је цлоуд-басед дата ектрацтион и веб пузање алат. Помаже од стотина до хиљада програмера да донесу драгоцене информације без икаквог проблема. Овај програм користи Цравлера, што је паметан и невероватан ротациони проки. Подржава обилазницу за забрану бот-а и попуњава бот-заштићене веб странице у року од неколико секунди. Штавише, он вам омогућава да индексирате своју локацију са различитих ИП адреса и различитих локација без потребе за управљањем проки-ом, на срећу, овај алат долази са свеобухватном ХТТП АПИ опцијом да одмах обавите ствари.

2. Деки.ио:

Као веб прегледач базиран на претраживачу, Деки.ио вам омогућава да извадите једноставне и напредне локације. Обезбеђује три главне опције: Ектрацтор, Цравлер и Пипес. Деки.ио је један од најбољих и невероватних веб скрапинга или веб пузања програма за програмера..Можете да сачувате извучене податке на својој машини / хард диску или да га хостујете на серверу Деки.ио две до три недеље пре него што се архивирају.

3. Вебхосе.ио:

Вебхосе.ио омогућава програмерима и вебмастере да добију податке у реалном времену и пописе скоро све врсте садржаја, укључујући видео записе, слике , и текст. Можете даље извлачити датотеке и користити широк спектар извора, као што су ЈСОН, РСС и КСМЛ, како би се датотеке сачувале без икаквих проблема. Штавише, ова алатка помаже у приступу историјским подацима из њеног одељка Архива, што значи да у наредних неколико мјесеци неће ништа изгубити. Подржава више од осамдесет језика.

4. Увоз. Ио:

Развијаци могу формирати приватне скупове података или увозити податке са одређених веб страница у ЦСВ користећи Импорт.ио. То је један од најбољих и најкориснијих алата за извлачење података или претраживања података. Може издвојити 100+ страница у року од неколико секунди и познато је по свом флексибилном и моћном АПИ-у, који може програмски контролисати Импорт.ио и омогућити вам приступ добро организованим подацима. За боље корисничко искуство, овај програм нуди бесплатне апликације за Мац ОС Кс, Линук и Виндовс и омогућава вам преузимање података у облику текста и слике.

5. 80легс:

Ако сте професионални програмер и активно тражите моћни програм за пузање на вебу, морате покушати 80 ногу. То је корисно средство које доноси огромне количине података и омогућава нам високо квалитетне материјале за пузање на вебу у кратком року. Штавише, 80 леђа ради брзо и може пописати више локација или блогова у само пар секунди. Ово ће вам омогућити преузимање целих или делимичних података о вијестима и друштвеним медијима, РСС и Атом фидовима и приватним блоговима за путовања. Такође може да сачува добро организоване и добро структуиране податке у ЈСОН датотекама или Гоогле документима.

December 7, 2017
Најкориснији алати за скраћење сајтова за програмера - Кратак преглед из Семалт
Reply