Back to Question Center
0

Семалт: најбољи бесплатни софтвер за скраћење веба

1 answers:

Алати и софтвер за веб скраћење су развијени да би се извадили подаци са различитих локација и блогови. Такође се зову програми веб бербе или алати за екстракцију веб података. Ако покушавате да прикупите податке о вашој веб локацији, можете користити следеће програме за извлачење веба и прикупити нове или постојеће податке без чвора.

Оутвит Хуб

Оутвит Хуб је невероватан програм за извлачење веба, који се користи за прикупљање података од стотина до хиљада сајтова. Овај програм помаже у извлачењу и попису веб страница у року од неколико секунди. Те странице можете користити или извозити у различитим форматима као што су ЈСОН, СКЛ и КСМЛ. Најпознатији је по корисничком интерфејсу, а план премије кошта око 50 долара месечно са приступом преко 100к висококвалитетних веб страница.

Фминер.цом

То је још један изузетан алат за извлачење веба . Фминер.цом нуди једноставан приступ стварним, структурираним и добро организованим подацима. Он онда попуњава ове податке на мрежи и подржава више од 200 језика, чувајући своје податке у различитим форматима као што су РСС, ЈСОН и КСМЛ. Дозволите нам да вам кажемо да је Вебхосе.ио апликација заснована на претраживачу која користи ексклузивне информације приликом пузања или вађења веб страница..

Једноставан ПХП скрапер

То је један од најбољих веб програма за екстракцију до сада. Једноставан ПХП скрапер обликује скупове података увозом информација са одређених веб страница и извозом података у ЦСВ. У неколико минута помоћу овог програма лако је скривати стотине до хиљада веб страница и блогова. Једноставан ПХП скрапер користи најсавременије технологије за преузимање доста података на дневној бази, што је потребно за већину предузећа и великих брендова. Овај програм долази у бесплатним и плаћеним верзијама и лако се може инсталирати на Мац, Линук и Виндовс.

СцраперВики

СцраперВики пружа подршку великом броју корисника и прикупља податке са било ког типа сајта или блога. Не захтева преузимање; то значи да једноставно морате платити своју премијум верзију и програм ће вам бити послат путем е-поште. Можете одмах да сачувате прикупљене податке на уређају за складиштење облака или на сопственом серверу. Овај програм подржава и Гоогле диск и Бок.нет и извози се као ЈСОН и ЦСВ.

ПарсеХуб

ПарсеХуб је развијен за индексирање или пописивање више веб страница без потребе ЈаваСцрипт-а, АЈАКС-а, сесије, колачића и преусмеравања. Ова апликација користи одређену технологију учења и препознаје једноставна и компликована документа, стварајући датотеке на основу ваших захтева. ПарсеХуб је моћна веб апликација која је доступна корисницима Мац, Линук и Виндовс. Бесплатна верзија има ограничене опције, тако да је боље да се одлучите за своју премиум верзију.

Стругач

Стругач је најпознатији по својим бесплатним и премиум верзијама. Овај веб скрапинг програм заснован је на облаку и помаже у извлачењу од стотина до хиљада веб страница дневно. Неке од његових најистакнутијих опција су Цравлера, Бот Цоунтер Меасуре и Цравл Буилдер. Стругач може претворити целу вашу веб страницу у добро организован садржај и штеди га за употребу ван мреже аутоматски. План премије ће вас коштати око 30 долара месечно.

December 7, 2017
Семалт: најбољи бесплатни софтвер за скраћење веба
Reply