Back to Question Center
0

Седам популарних Веб скрапинг програма на Интернету - Семалт експертско мишљење

1 answers:

Подаци приказани на различитим сајтовима и блоговима могу се екстраховати само путем специјалног веба сцраперс. Можете ручно копирати и налепити корисне податке у Ворд документ или добити инсталиран програм за скраћење веба на вашој машини. Без обзира на који начин ћете изабрати, имате потпун приступ жељеном тексту и сликама. Веб скрапинг софтвер аутоматски учитава и извлачи податке са различитих сајтова на основу ваших захтева. Неки од најбољих и најкориснијих програма су наведени у наставку.

1. А1 Вебсите Сцрапер:

Користећи овај веб скрапинг софтвер, лако можете сачувати своје податке у облику ЦСВ датотека или добити те датотеке увезене у канцеларијски алат или веб базу података. Овај алат је одличан за екстрахирање слика са тешких сајтова и ради на временским, путним и хотелским порталима, извлачење података у року од неколико секунди.

2. Веб скрапинг библиотека:

Ово је један од најмоћнијих програма за скраћење веба. То је бесплатно и ствара добро структуриране и организоване датотеке за вас. Најбоља улога је у томе што може да помогне екстракцији садржаја из различитих веб апликација и претварање у ЈСОН формат, табеларне таблице и Линк кодове.

3. ЦатцхаПаге:

ЦатцхПаге функционише ефикасно за програмера и не-програмера и не захтева вам да много платите за своју премиум верзију..То је један од најмоћнијих веб скрапинг програма који прикупља податке са жутих страница, белих страница и огромних директоријума без проблема.

4. Цраигслист Веб и Емаил Ектрацтор:

Бесплатну верзију овог веб екстракта широко користе оглашивачи друштвених медија, СЕО стручњаци и велике организације. Можете добити доста података без бриге о свом квалитету. Цраигслист веб и емаил екстрактор је добар и за ваше веб странице и е-пошту и може извући све корисне текстове и слике у року од неколико сати.

5. Екстракт било где:

Ако сте уморни од традиционалних, премиум програма за скраћење веба и активно тражите одговарајућу алтернативу, морате покушати екстракт Било где. То је један од најмоћнијих програма и помаже прикупљање, организовање и чување података без обзира на количину и сложеност. Помоћу овог алата можете добити жељене податке у року од неколико секунди, а не сатима. Стога штеди ваше време и енергију и даје најтачније резултате.

6. Е-пошта и Веб скрапер:

Е-маил датотека и Веб скрапер вам омогућавају да уклоните све адресе е-поште и веб садржаје и можете их копирати и налепити у своје Ворд датотеке. Алтернативно, може да сачува ЦСВ датотеке, ПДФ датотеке и КСМЛ датотеке у својој сопственој бази података, којој можете приступити кад год вам затреба.

7. ФМинер:

ФМинер је фрееваре и једна од најмоћнијих веб скрининга, екстракције веб екрана, веб бербе, веб пузања и екранског скрининг програма. Можете га користити као примарни визуелни веб скрапер, јер ова алатка издваја оба текста и слике. Такође може извући корисни садржај из видео датотека и може обављати разне задатке у року од неколико минута. Најбоља улога је у томе што ће или сачувати податке у свом облаку уређају за складиштење података или га преузети на вашу машину.

December 7, 2017
Седам популарних Веб скрапинг програма на Интернету - Семалт експертско мишљење
Reply