Back to Question Center
0

Семалт уводи најбоље алатке за скретање веба за скривене веб локације

1 answers:

Веб пузање, често схваћено као веб аутоматизована скрипта или програмски прегледује мрежу методично и свеобухватно, усмеравајући нове и постојеће податке. Често, информације које су нам потребне су заробљене унутар блога или веб сајта. Иако се неки сајтови труде да презентирају податке у структурираном, организованом и чистом формату, многи од њих не успевају. Пузање података, обрада, чишћење и чишћење су неопходни за електронско пословање. Морали бисте сакупити информације из више извора и сачувати их у власничким базама података у пословне сврхе. Пре или касније, мораћете да прођете кроз онлине форуме и заједнице како бисте приступили различитим програмима, оквирима и софтверу за прикупљање података са сајта.

Циотек ВебЦопи:

Циотек ВебЦопи је један од најбољих веб сцрапера и пописивачима на интернету. Познато је по веб-базираном, корисничком интерфејсу и олакшава нам да пратимо више пузања. Штавише, овај програм је екстензибилан и долази са вишеструким базе података. Познато је и због подршке за поруке и практичних функција. Програм може лако поновити неуспеле веб странице, пописати веб странице или блогове по годинама и врши разне задатке за вас. Циотеку ВебЦопи требају само два до три кликова да бисте обавили свој посао и лако можете пописати своје податке. Ову алатку можете користити у дистрибуираним форматима са више пописивача који раде истовремено. Лиценциран је од Апацхе 2 и развијен од стране ГитХуб-а..

ХТТрацк:

ХТТрацк је позната библиотека пузања која је изграђена око познате и разноврсне библиотеке ХТМЛ-а, назване као Беаутифул Соуп. Ако осећате да би ваше претраживање на вебу требало бити прилично једноставно и јединствено, требало би да пробате овај програм што је прије могуће. То ће учинити процес пузања лакшим и једноставним. Једина ствар коју треба да урадите је да кликнете на неколико кутија и унесете УРЛ адресе жеље. ХТТрацк је лиценциран под МИТ лиценцом.

Оцтопарсе:

Оцтопарсе је моћна алатка за скреирање веба која је подржана од стране активне заједнице веб програмера и помаже вам да удобно изградите свој посао. Штавише, он може да извози све врсте података, сакупља и чува их у више формата као што су ЦСВ и ЈСОН. Такође има неколико уграђених или подразумеваних додатака за задатке који се односе на руковање колачићима, примедбе корисника и ограничене претраживаче. Оцтопарсе нуди приступ својим АПИ-јем како би вам направио личне додатке.

Гетлефт:

Ако вам нису задовољни ови програми због проблема са кодирањем, можете пробати Цола, Демиурге, Феедпарсер, Лассие, РобоБровсер и друге сличне алате. На било који начин, Гетлефт је још један моћан алат са пуно опција и карактеристика. Користећи га, не морате бити стручњак за ПХП и ХТМЛ кодове. Овај алат ће учинити ваш процес пузања на вебу лакшим и бржим од других традиционалних програма. Ради исправно у претраживачу и генерише КСПатхс малих димензија и дефинише УРЛ-ове како би их исправно пописали. Понекад се овај алат може интегрисати са премиум програмима сличног типа.

December 7, 2017
Семалт уводи најбоље алатке за скретање веба за скривене веб локације
Reply