Back to Question Center
0

Семалт: бесплатни веб скрапери за програмера

1 answers:

Ако сте икада требали да извлачите податке са сајтова трећих страна, шансе су да вам се свиђају званични АПИ-ји. Међутим, на интернету постоје неки веб скрепери који вам могу олакшати рад, а као програмер или програмер можете извући податке са толико страница колико желите.

1. Дата Сцрапер:

Дата Сцрапер је једноставан, али моћан и користан веб сцрапинг програм. Не само да скида слике и текстове већ и анализира листе и табеле са једне или више страница. Затим, ово средство претвара или чува податке екстрахиране у КСЛС и ЦСВ датотеке. То је бесплатно и долази са пуно могућности. Међутим, програмери и професионални програмери треба да користе своју плаћену верзију која долази са пуно функција и не захтева никакво кодирање.

2. Веб скрапер:

Веб скрапер је додатак Цхроме који се лако може интегрисати са Гоогле Цхроме прегледачем. Омогућава корисницима да креирају ситемапове како би приказали начин на који се треба навигирати сајт и врсту података који вам је потребан за скраћивање. Програмери и програмери само требају додати ово екстензију свом Цхроме-у и почети са екстракцијом података.

3. Стругач:

Када је у питању екстракција података, програмери и програмери морају да се суоче са великим бројем изазова. Међутим, са Скрапером, њихов рад се може учинити бржим и лакшим него икада. Ово је једноставан за кориштење веб скрепер који може извући податке у облику таблица, слика, листа и текстова. Само кликните на дугме Сцрапе из горњем десном менију и пустите да ова алатка ради свој посао.

4. Оцтопарсе:

Оцтопарсе долази са моћним опцијама и један је од најбољих веб скрапера на интернету..Она лако може да управља вашим статичким и динамичним сајтовима помоћу АЈАКС-а, колачића и Јавасцрипт-а. Само требате преузети овај програм и активирати га. Такође ће сакрити садржај који можда не желите да издвојите, а његова цлоуд услуга вам омогућава да извучете огромну количину података у року од неколико минута.

5. ПарсеХуб:

Парсехуб је познати веб сцрапинг програм који прикупља податке са сајтова и блогова који користе ЈаваСцрипт, колачиће и АЈАКС технологију. Има јединствену технологију за учење машинерије која може без проблема прочитати, проценити, трансформисати и анализирати ваше релевантне податке.

6. Висуал Сцрапер:

Висуал Сцрапер је одличан за оне који желе да издвоје слике и видео датотеке. То је бесплатни веб скраператор који долази са једноставним интерфејсом "поинт-анд-цлицк" и широко се користи за прикупљање релевантних података са Интернета. Добићете податке у реалном времену са жељених страница и извозите их у облику КСМЛ, ЦСВ, СКЛ и ЈСОН.

7. Оутвит Хуб:

Овај бесплатни програм долази са пуно функција и најпогодније за ваше Виндовс, Линук и друге оперативне системе. То ће вам омогућити да извадите податке са више од педесет хиљада веб страница. Међутим, премијум верзија може оштетити преко 130.000 веб страница без икаквог проблема.

8. Деки.ио:

Такође познат као ЦлоудСцрапе, Деки.ио је познати веб скрапер на интернет претраживачу. Омогућава корисницима да скупљају податке и обезбеђују три различите врсте робота како би лако обавили посао. Може извршавати задатке везане за пузање, екстракцију и пренос података.

9. Вебхосе.ио:

Вебхосе.ио је бесплатна фреквенција која нам пружа анонимни веб проки сервер и добија посао што је прије могуће. То не само да скраћује ваше странице, већ и податке о архивама; то значи да нећете морати да бринете о губитку корисних информација јер ће бити сачуване у фолдеру Архива.

December 7, 2017
Семалт: бесплатни веб скрапери за програмера
Reply