Back to Question Center
0

Које су најбоље комерцијалне алате за скраћење веба? - Семалт Анвер

1 answers:

Програми за скрејање и алати за пузање су посебно развијени да би се извели корисне информације од различите локације. Ови алати су изузетно корисни за стартупе, блогере, фрееланцере, али и за комерцијалне и велике компаније. Они могу или ручно или аутоматски пописати или пописати податке, донијети нове и постојеће информације и чувати их ради лакшег приступа.

Бико:

Бико је комерцијални веб пузећи и алат за скраћивање података . То је моћан алат за веб руковање на отвореном извору који ради као серија каскадних цијеви и гради прилагођене информације за вас, прикупљајући их из више извора. Можете га користити за мала и велика предузећа и сачувајте све корисне податке на тврдом диску само једним кликом.

Дарци Риппер:

Као и Бико, Дарци Риппер је одличан веб сцрапинг и програм пузања података. Овај бесплатни програм може користити и програмери и не-програмери и долази са великим бројем опција. Потпуно је имплементиран у ЈаваСцрипт-у и може сачувати датотеке на вашем уређају или на сопственом облаку чувајући диск..

ДЕиКСТо:


ДЕиКСТо је познат и као АЕиКСТо. То је један од најснажнијих и најпознатијих алатки за извлачење података базиран на свеобухватном В3Ц Доцумент Објецт моделу. Омогућава вам да извучете тачне податке и можете организовати своје датотеке у абецедном облику. Омогућава вам једноставан приступ различитим опцијама. Поред тога, можете заказати када и како да скривате веб локације. Уштеде много времена, напора и енергије.

Узорак:

Паттерн је један од најбољих и најбољих комерцијалних веб страница за скраћење и пузање. То је у суштини веб мининг модул за кориснике Питхона и има алате везане за Википедиа АПИ, Гоогле, ХТМЛ ДОМ парсер и Твиттер. Не само да вам скупља и пописује ваше веб странице већ и обрађује корисне податке и организује датотеке у складу са вашим захтевима.

Сцрапи:

Сцраппи је комерцијални веб пузање алат који долази са опен соурце и колаборационим оквирима. Помаже у извлачењу података са малих и великих веб страница. Корисници су само поставили правила за извлачење података и дозволили Сцрапиу да уради остало. Написана је у Питхону и ради на БСД, Мац, Виндовс и Линук.

80легс:

80легс је моћан и познат веб сервис који долази са опцијама Цустом Веб Правлинг и десетинама других спецификација. У року од сат времена може уштедети до пет милиона веб страница, а основни пакет нуди бесплатне услуге које подржавају преко 12.000 претраживања УРЛ-ова. Међутим, његова премиум верзија је одлична за комерцијалне сврхе и кошта скоро 40 долара месечно.

December 7, 2017
Које су најбоље комерцијалне алате за скраћење веба? - Семалт Анвер
Reply