Back to Question Center
0

Који алати можете савјетовати да пратите Амазон продају мојих конкурената?

1 answers:

Анализа конкуренције је важан део истраживања које обрађује сваки успешан продавац на Амазону. Ако такође желите да пратите Амазон продају својих конкурената, ево кратког радног листа који ће вам помоћи у томе. Да ли је ваша конкуренција заиста доминантна? Шта се може учинити боље? Да ли је ваш производ добар као што наводи ваш оглас? Ево главних ствари за вас да задржите прецизну пажњу - прегледе, промоције и пописивања квалитета. Хајде да их видимо један по један испод.


Рецензије

То није пријетња, али прегледи су заиста корисни извори истраживања почетног конкурента. Нема потребе да кажете да прегледи потрошача на истом производу могу дати помисао о томе шта се може побољшати или обратно. И правило је да пет највећих продаваца који нуде исти производ обично имају нешто око три стотине прегледа корисника. Међутим, лавовски удео чак и потпуно задовољних купаца обично долази без напуштања повратних информација. Дакле, шта се може учинити с тим? Препоручујем да користите бесплатни онлине алат Феедбацк Гениус. Не само да ће вам послати обавештење о свакој негативној повратној информацији или прегледу купаца за брзо поправљање кратког обавештења, већ омогућити аутоматско слање е-поште, што служи као љубазан подсетник који указује на то да сваки недавни купац остави коментар или сведочење.

Промоција

Понекад ваши најближи конкуренти могу одједном да излете са масовном продајом, а знатан број редовних налога који су вођени промоцијом обрађивали су прави пут. А када схватите да специјална стратегија такмичара или само паметна мала шема стварно функционише - зашто не пратити Амазон продају и промоцију вашег противника да користи своје најјачу страну у своју корист? Ево када се у игри игра Биг Трацкер онлине алат. Помоћу овог корисног алата не можете само пратити Амазон продајне промоције, дисконтне цене ваших тржишних ривала, већ задржати скоро све промотивне податке у запису. Планирајте свој следећи потез већ знајући шта ваши конкуренти раде на најбољи могући начин за вас само да пратите одговарајуће.

Квалитета огласа

Ово је последња главна област вашег фокусирања да бисте остали ван конкуренције. И побољшање квалитета производа са одговарајућим оптимизацијским напором је управо оно што обично доводи до вероватно најбољег излагања у онлине претраживању тамо. Ево како можете да преузмете вођство - само пратите кључне речи Амазон продаје које користе топ продавци да бисте највише тражили у своје наслове производа, описе, метке и сл. И препоручујем да пробате Јунгле Сцоут алат који ће вам уштедети сата радно интензивна и досадна истраживања. Шпијунирајте кључне показатеље својих конкурената и добијете праве кључне речи и драгоцене увиде о употреби фраза за претраживање дугог репа најпаметнији начин. Можете и да проверите алатку Мерцхант Вордс, која је усмерена управо на Амазон трендове претраживања, са највишим нивоима претраживања и правим кључним речима које користе живе купци тамо.

December 7, 2017
Који алати можете савјетовати да пратите Амазон продају мојих конкурената?
Reply